Op een onbewoond eiland..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lotte Dekker - WaarBenJij.nu Op een onbewoond eiland..... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Lotte Dekker - WaarBenJij.nu

Op een onbewoond eiland.....

Door: Lotte

Blijf op de hoogte en volg Lotte

03 Mei 2007 | Nederland, Amsterdam

Na een paar weekjes rust op de site, maar niet hier op Curaçao, is het dan eindelijk weer tijd voor een berichtje van mij. De laatste weken heb ik natuurlijk weer van alles meegemaakt met als hoogtepunt het bezoek van Maria&Mirna afgelopen week. Echt superleuk dat M&M langs zijn gekomen om heerlijk vakantie te houden, maar ook om te zien hoe mijn leventje er hier uitziet. Hoewel alle verhalen op mijn site wel een beschrijving geven hoe ik mijn tijd hier doorbreng, is het zo leuk om te laten zien hoe ik hier leef en eerlijk is eerlijk, je kan er pas echt een goed beeld van krijgen als je hier geweest bent! Dat hebben Mirna en Maria dus ervaren! We hebben dan ook echt veel leuke dingen gedaan en lekker bijgekletst natuurlijk!

Zo zijn ze naast Mambo naar verschillende leuke strandjes geweest Cas Abao, Lagun, Knip en Kalki, waar M&M lekker zijn bij (rood)gekleurd. Ook zijn we afgelopen zondag naar Klein Curaçao geweest, waar het water nog blauwer dan blauw is en het zand nog witter dan wit, heel mooi. Klein Curaçao is een klein onbewoond eilandje waar je alleen maar per boot kunt komen. Naast een mooi strand, een vuurtorentje en wat scheepswrakken is er verder helemaal niks op dit eilandje. Wij hebben hier lekker gebarbecued, gesnorkeld en ook op een banaan gezeten, heel leuk. Daarnaast heb ik ze natuurlijk kennis laten maken met het uitgaansleven op Curaçao, waarvan deze week Guus Meeuwis op Mambo toch wel een topavond was. Die avond hebben we natuurlijk Brabant uit volle borst meegezongen. ’s Middags waren wij al bij de soundcheck geweest, waar we meteen een foto van ons met Guus hebben gemaakt. Naast alle strandjes en feestjes hebben we ook wat van cultureel Curaçao gezien, zoals het slavenmuseum, erg indrukwekkend om te zien en ook hebben we de grotten van Hato bezocht. Koninginnedag is ook nog voorbij gekomen, maar deze was lang niet zo spectaculair als in Nederland, denk ik. Koninginnedag wordt hier in ieder geval ook flink gevierd en in de stad was het dan ook enorm druk. Overal waren kraampjes en podiums waar dj’s muziek aan het draaien waren. Wij hebben gezellig op het Wilhelminaplein gezeten, waar Dj Tico kwam draaien. Na deze dag, was het voor Maria en Mirna alweer tijd om naar huis te gaan. Al met al was het echt een superleuke week en vond ik het ook echt jammer dat ze naar huis moesten. (Deze week volgt het uitgebreide verslag van Maria&Mirna zelf)

De afgelopen weken voordat M&M hier waren, heb ik me ook goed vermaakt. 2e paasdag zijn we met een groep bij Playa Forti geweest, waar je van een rots af kunt springen van 12 meter hoog. Wat een gek gevoel om daar vanaf te springen zeg, maar wel echt gaaf. Het staat op film, dus jullie kunnen het straks allemaal zien. Die week heb ik ook afscheid moeten nemen van vriendinnetjes Lieve&Steef, echt heel jammer dat zij naar huis gingen. Ook met hen heb ik een superleuke tijd hier gehad. Gelukkig zien we elkaar weer over een maandje in Nederland.

Natuurlijk zijn er weer genoeg leuke stapavondjes voorbij gekomen met als topper Laid Back Look op de Midushi-boot. Er kwam dus een dj uit Nederland draaien op een boot die gewoon ging varen, echt super. Vooraf hadden we gebarbecued bij Villa Palm Beach (het ex-huis van Lieve en Steef), dit huis heeft dus gewoon een privé strandje aan de zee, waar een gigantisch kampvuur werd aangestoken.

Vorig weekend had ik pas echt een vakantiegevoel, want we hadden een feestje bij iemand thuis die bij het Spaanse water woont. Hier heb ik heerlijk in een ruim bed met een goed matras en airco geslapen, heeerlijk. Aangezien ik een krap bedje, met een doorgezakt (kuil)matras en een ventilator gewend ben was dit echt luxe. De volgende dag konden we lekker bijkomen bij het zwembad en de jacuzzi, jaja echt vakantie.

De rest van de tijd heb ik ook genoeg te doen, stage, sporten, op het strand liggen, leuke feestjes afgaan, filmavondjes op Mambo met de dominee en how to lose a guy in 10 days, nachtwacht Cinco, Mambo en Wet&Wild. Tja het klinkt raar, maar het begint me nog steeds niet te vervelen.

De stage verloopt nog steeds prima, nog maar een paar weekjes en dan ben ik alweer klaar. Ik moet er niet aan denken om terug te gaan, maar over vier weken is het al zover, dus ik ga nog maar eens extra genieten van het heerlijke leventje hier. Wat zal ik het gaan missen zeg! Maar natuurlijk heb ik ook zin om iedereen weer te zien!

Nu moet ik echt stoppen, want op dit moment komen pap, mam en Emmie aan op Hato. Het beloven weer leuke weekjes te worden. En mam wordt 50 komend weekend…

Tot snel allemaal!

Liefs Lot

• 03 Mei 2007 - 06:15

Dicky:

Hoi Lotte
    Een goede morgen allemaal. En hebben de oudendijkers een goede reis gehad?
    Goed dat je weer een aflevering had, echt gezellig.
    Fijne vakantie allemaal.

• 03 Mei 2007 - 06:37

Lief:

nou volens ij heben aria en irna het wel leuk gehad bij je. Weer een leuk verhaal en leuke foto's lot!! en wat he je leuke kleren...... haha

kus!

• 03 Mei 2007 - 06:39

Lief:

haha mn toetsenbord is weer aan het kloten. Die m'en en de b's moet je er maar even bij denken

• 03 Mei 2007 - 07:38

Mireille:

Hoi zonnestraaltje, die Guss mag wel van geluk spreken,dat hij met 3 van die schoonheden op de foto mag...haha
    Leuk joh, dat je zo enthousiast bent, je gaat toch zeker niet emigreren he??!!
    ;-))
    have fun, bay bay Mireille

• 03 Mei 2007 - 07:38

Mireille:

Ik bedoel natuurlijk GUUS...........

• 03 Mei 2007 - 12:29

Eefje:

Hee Lot!!
    Leuk weer een verhaal! Klinkt nog steeds top allemaal..Ik begin jou en Myrt wel te missen hoor! Wel leuk dat Lieve weer gezellig terug is! Hebben echt een hele bizarre koninginnedag gehad:) Maar dat mail ik je allemaal nog wel!! Nou geniet van je laatste weken he..Dikke kus

• 04 Mei 2007 - 09:22

Mady:

Lott!!!

Wauw het klinkt nog steeds helemaal top!!!
    En wat super leuk dat mir en maria er waren!!! Echt gezellig, denk ik!!!

Jeeee zeg wat gaat het alweer snel..nog maar een maandje en je bent alweer terug...YEAH!!

Heel veel plezier met paps, mams & zus!! Geniet ervan en ook nog succes op stage!

Kus mady

• 04 Mei 2007 - 14:02

Christian:

Whaha die KONT op de foto!!!!
    Nog eventjes en dan ben je weer terug!! Zoals ik al had gemaild vond Mirna het heel vervelend om je daar achter te laten! whaha
    Heel veel plezier met je ouders en je zusje en feliciteer je moeder van mij.

kus Chris

• 05 Mei 2007 - 19:49

Dicky:

6 mei voor Mariet
    proficiat meid, nou ben je ook sarah.
    groeten en een fijne dag.
    xxx liefs de vergters

• 06 Mei 2007 - 07:24

Petra:

ha die lot.
    leuk joh dat maria en mirna zijn geweest.
    leuke tijd gehad weer zo te lezen.
    he feliciteer je moeder van ons.
    hoop dat jullie het goed naar je zin hebben met z'n alle
    groeten

• 06 Mei 2007 - 16:36

Astrid:

HARTELIJK GEFELICITEERD VOOR MARIET

Hallo Sara,
    Heb je een leuke dag gehad? Geniet er lekker van. Fax ontvangen?
    Ben benieuwd hoe jullie het maken.
    Zal best wel lukken.
    Als ik de verhalen van Lotte lees, is het daar een hemel op aarde.

Wij wensen jullie hele fijne dagen.

Met Babs is alles goed. Het heeft nog steeds niet geregend, dus we sproeien.
    Misschien morgen regen.

Groetjes van de Oudendijk van
    Lea, Jeanette, Karel en Astrid

• 09 Mei 2007 - 08:25

Liesbeth:

hey meis,

leuke verhalen. Veel plezier nog met je ouders...
    groetjes lies

• 10 Mei 2007 - 20:23

Gwen!:

Erg leuk verhaal weer, ben zo jaloers op. Wou dat ik het geld had om even een weekje nog langs te gaan! Maar gelukkig ben jij (Lot) weer bijna thuis, ik mis je! Dikke kus & geniet er nog even goed van (ook met paps, mams en Em). Dikke knuffel van Joost & mij!